[website ontwerp] [website maken] [Stuur een bericht]
[Organisatiebureau Events Muziek Entertainment]
[Entertainment Bedrijfsfeesten Catering Decoratie Locatie]
[Evenementen Bedrijfsfeesten Artiesten Entertainment]
[Zig Zag Evenementen Zwolle]

            FOTO-IMPRESSIE    Zig Zag Evenementen

   Nic. Beetsstraat 12

   8023 AX Zwolle

   T. 038 - 426 57 95

   F. 038 - 426 57 96

LOCATIE EN CATERING

Als onafhankelijk bureau zijn wij in staat om van elke locatie gebruik te maken. Dit brengt als enorm voordeel met zich mee, dat wij ook op dit gebied de opdrachtgever kunnen adviseren omtrent de perfecte locatie voor het evenement. Wilt u de onderhandelingen met betrekking tot de catering uit handen geven? Wij kunnen ook dit onderdeel voor u regelen.


DECORATIE EN TECHNIEK

Om alles in de puntjes te kunnen verzorgen en om de juiste sferen te benadrukken zijn decor en rekwisieten noodzakelijk om een juiste ambiance te creëren.

Daarnaast is het van essentieel belang, dat alle technische faciliteiten in orde zijn en de technische regie op rolletjes verloopt. Binnen ons netwerk werken wij met louter professionele decorbouwers en technici, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.


ENTERTAINMENT, MUZIEK EN ARTIESTEN

De invulling van uw evenement op het gebied van presentatie, acteurs, activiteiten, muziek, shows, mobiele acts en artiesten is vaak de zwaarste dobber voor een bedrijf.

Hoe moet het geheel eruit komen te zien? Welk entertainment past exact bij de doelgroep en wie zijn er professioneel? Welke mogelijkheden bestaan er?

Voor de opdrachtgever is dit vaak één grote wirwar, voor Zig Zag Evenementen dagelijks werk.


BEDRIJFSUITJE, WORKSHOPS EN FAMILIEDAGEN

Wilt u als Bedrijf of als Personeelsvereniging graag een Buitenactiviteit of een Familiedag organiseren, maar het ontbreekt u aan tijd of ideeën?

Belt u gerust Zig Zag Evenementen om een vrijblijvende offerte te ontvangen.


Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij uw specifieke vragen kunnen beantwoorden.